Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Kreatieve kerstkaarten

Prijs: € 2,-

170 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover (19x26cm), uitgave 1995, 92 blz. Met kleurenfoto's en tekeningetjes. Bladranden licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[D27]

Bundel met diverse technieken voor het maken van kerst- en nieuwjaarskaarten, kerstversieringen, menu- en cadeaukaartjes. Besproken worden o.m. papierfiligraan, pergamano, origimi en borduren. Ook vormen van werken met stof, poëzieplaatjes, vilt en sierranden komen aan bod. Bij elk voorbeeld staat het benodigde materiaal aangegeven alsmede de werkwijze en eventuele tips. Goede werktekeningen en sfeervolle kleurenfoto's verduidelijken het geheel. Een boek geschikt voor beginnelingen om stap voor stap mee aan de gang te gaan; de wat gevorderden kunnen het boek gebruiken om de aangedragen ideeën zelf verder uit te werken.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)