Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Origami - Gay Merrill Gross

Prijs: € 4,-

89 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover, uitgave 1995, 71 blz. Met kleurenfoto's en tekeningetjes. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [445]

Ondertitel: Creatieve ideeën voor papiervouwkunst.

Dat papiervouwen universeel is, bewijst dit boek van een Amerikaanse origamiste, ervaren in het geven van cursussen over dit onderwerp. Na een enthousiaste inleiding volgt een uitgebreid overzicht van symbolen en grondvormen die meteen als basis dienen voor de daarop volgende figuren. De getoonde modellen, deels eigen ontwerp, deels overgenomen van anderen, zijn meest praktisch van aard: een huppend konijntje, een kom, briefpapier, corsage, portefeuille of oorhanger. De uitleg is duidelijk; de auteur werkt met de internationaal bekende symbolen en met tekeningen in steunkleur. Bij elk ontwerp wordt de moeilijkheidsgraad vermeld, evenals het gewenste papiersoort en -formaat. Kleurenfoto's tonen het uiteindelijke resultaat. Het boek sluit af met een kort informatief gedeelte over papiersoorten en verder toe te passen technieken; een register completeert het geheel. Een aantrekkelijk uitgegeven boek met een scala aan min of meer bekende modellen of variaties hierop, gericht op zowel beginnende als gevorderde vouwers. Plezierig in gebruik.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)