Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Bijbel voor kinderen - Murray Watts

Prijs: € 5,-

34 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover gebonden, uitgave 2002, 352 blz. in kleur. Hoeken kaft hebben beschadigingen (zie foto's); verder in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[231]

Meer dan 200 verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament, voorzien van prachtige kleurenillustraties, zijn in deze kinderbijbel bijeengebracht.
Murray Watts laat door zijn bijbelkennis en verteltechniek een nieuwe generatie kinderen kennismaken met deze tijdloze verhalen. Op beeldende wijze neemt hij zijn lezers mee op reis door de Bijbel. De bekende geschiedenissen en gelijkenissen komen in begrijpelijke taal opnieuw tot leven, maar ook geliefde psalmen en gedeelten uit de oudtestamentische wijsheidsboeken en profetie zijn treffend geparafraseerd.
Naast verhalen, bevat dit boek ook tekstverwijzingen naar de betreffende bijbelgedeelten, een index op plaatsen en personen en een handige woordenlijst. De stijlvolle illustraties van Helen Cann zijn gemaakt met veel gevoel voor detail en maken deze kinderbijbel tot een 'moderne klassieker'!

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis (België € 9,50) of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)