Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Droomeiland - Carla Stam

Prijs: € 1,50

113 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover, uitgave 2005, 102 blz. Met een paar tekeningen. Leeftijd: vanaf 9 jaar. Sticker boekhandel binnenkant kaft; klein 'butsje'; rand kaft; verder in goede en nette staat. Vanaf 9 jaar. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper.

Wat Sarah en Ben nooit hadden kunnen denken, gebeurt op een dag: Hun beste vrienden - Maartje en Wouter - gaan verhuizen, naar Noorwegen. Ze gaan daar op een eiland wonen. Alle kinderen van groep 7 zijn jaloers op Maartje en Wouter. Zo'n avontuur willen ze ook wel een beleven. En ze worden helemaal jaloers, als ze horen dat hun meester ook in Noorwegen gaat wonen. Sarah en Ben krijgen veel post uit Noorwegen en zouden ook graag naar dat mooie land toe gaan. Daar dromen ze over, maar ze leggen zich erbij neer dat het wel bij dromen zal blijven. Tot vader vertelt dat hij een plan heeft voor een bijzondere vakantie! Als ze op het Noorse eiland zijn, komt de meester ook. Maar hij komt niet alleen! Hij heeft iemand meegenomen, die wel heel erg naar Noorwegen verlangde.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)