Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Groot Kinder Traktatieboek -- 806

Prijs: € 1,99

28 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Groot Kinder Traktatieboek

Dit boek geeft talloze ideeën voor originele en gemakkelijk te maken kindertraktaties voor op de crèche, op school of op het verjaardagsfeest thuis. Maar ook voor bijvoorbeeld de thuiskomst uit het ziekenhuis of een verrassingspakketje voor onderweg tijdens een lange autorit. En natuurlijk kunnen de verschillende recepten worden gecombineerd tot bijvoorbeeld een heel kinderbuffet.

Recensie
Na 'Kindertraktaties: voor de crèche, voor school, voor verjaardagsfeestjes' van deze auteur hier een nog meer uitgebreid boek vol ideetjes voor allerlei gelegenheden. De ideeën en recepten zijn verdeeld naar ingrediënten en soort: fruit en zuivel, brood en gebak, snacks (hartige traktaties met inpak/versiersuggesties), mogelijkheden met gekochte snoepjes. Geïllustreerd met 4 fotopagina's (waarnaar bij de recepten naar verwezen wordt) en verduidelijkende en illustratieve zwart-witte tekeningen. Een inspirerende handleiding die veel mogelijkheden en variaties geeft die met wat geduld goed uitvoerbaar zijn. De ingrediënten zijn overal verkrijgbaar en zeer betaalbaar gehouden. Fantasievol, voor een breed publiek. Met een alfabetisch register. Naar dit soort boeken is altijd grote vraag. Geen verdubbeling met de vorige uitgave.
(Biblion recensie, Toos Verhoeven-van Raamsdonk.)


Auteur: Guusanke Vogt
Taal: Nederlands
Afmetingen: 13x241x171 mm
Gewicht: 360 gram
Verschijningsdatum: 1996
Druk: 9e druk, 1999
ISBN: 90-269-3529-3

-- 806 --

Tweedehands, gelezen met lichte gebruikssporen

Wordt als brievenbuspakketje verzonden (Met Track & Trace) € 4,50

-- Voor veel artikelen geldt dat ze gecombineerd verzonden kunnen worden!! Dus besparing op de verzendkosten als je meerdere artikelen afneemt.
-- Bij afname van meerdere artikelen die NIET samen in 1 brievenbuspakketje passen, wordt het NIET verdeeld over meerdere brievenbuspakketjes maar wordt het als pakketpost a € 7,25 verzonden
-- Na ontvangst van de betaling inclusief de verzendkosten wordt het aangekochte doorgaans binnen 24 uur aangeboden ter verzending & bevestiging hiervan naar de koper gezonden!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sint Maartensdijk
(Zeeland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)