Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Het geheim van de Brandnetelstraat - Mirjam Gielen

Prijs: € 2,-

73 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover, uitgave 2007, 96 blz. Met illustraties. Leeftijd: 9-11 jaar. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [Z1]

Robin woont naast een heel saaie buurvrouw. Mevrouw Van Dommelen zit altijd maar in haar supernette, brandschone huiskamer naar de televisie te kijken. Maar op een nacht ziet Robin vreemd licht komen uit de achterkamer van de buurvrouw. Groen, paars en dan roze... Wat kan dat toch zijn? Staat het huis in brand of is de saaie buurvrouw misschien aan het swingen in het discolicht?
Robin vertelt het rare verhaal aan haar vrienden Kika en Sjoerd. Die vinden het ook verdacht. Zou de buurvrouw soms een heks zijn? Maar heksen zijn streng verboden... Het SMAK, het Speciale Magie Actie Korps, speurt voortdurend naar ze. Dus als Robin en Sjoerd op het internet zoeken naar informatie over heksen, heeft het SMAK dat al snel in de gaten. De agenten denken beet te hebben, en zetten meteen hun nieuwste snufje in, de HeksenGrijpmachine. Als Robin, Kika en Sjoerd niet snel in actie komen, is de ramp in de Brandnetelstraat niet te overzien.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)