Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

In de greep van de sneeuwheks - Catherine Fisher

Prijs: € 2,-

196 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover gebonden, uitgave 1996, 188 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[D34]

Het verhaal speelt in de Middeleeuwen in Scandinavië. De Jarl (hoofdman) is aan de macht door de magische krachten van zijn vrouw Gudrun, de sneeuwheks. Jessa en Thorkil, kinderen van gedode, opstandige landeigenaren worden naar slot Thrasir verbannen, ver naar het noorden, in een gebied van ijs en sneeuw. Hier woont Kari, zoon van de Jarl en de sneeuwheks, afgeschilderd als een monster, gevreesd door zijn moeder, omdat hij dezelfde magische krachten bezit en de enige is die haar macht kan breken.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)