Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Thea Stilton : de verborgen stad ( hardcover + omslag ).

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

158 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Thea Stilton : de verborgen stad ( hardcover + omslag ).


Thea Stilton : de verborgen stad.Uitgave de wakkere muis.

Hardcover met papieren stofomslag .224 bladzijden met vele illustraties. Gelezen staat.

De geschreven naam van de vorige bezitter is d.m.v. een correctieroller weggehaald, hierdoor gebruikte staat.Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Thea Stilton is de zus van Geronimo en is in alles zijn tegenpool! Ze is een waaghals, bestuurt alles wat wielen heeft en heeft de zwarte band in karate. Thea Stilton geeft les aan het Topford College en ze schrijft boeken over de Thea Sisters, vijf superspeciale muizinnetjes die elkaar op Topford hebben leren kennen! 

Paulina moet plotseling naar Peru afreizen om een oude vriend, een archeoloog, te helpen die in gevaar verkeert...en de Thea Sisters laten haar natuurlijk niet alleen gaan. Op hun zoektocht naar de archeoloog, belanden de vijf vriendinnen in het oude Machu Picchu. Onderweg bedwingen ze onbereikbare bergtoppen, een angstaanjagende reuzencondor en een boevenbende waarvan de leden er alles voor over hebben om het geheim van de Verborgen Stad van de Inca's te bemachtigen.

De tekst is eenvoudig in korte zinnen met dialoog, maar het verrassende zit hem vooral in de manier waarop het avontuur wordt gebracht in een afwisselende lay-out en een grappige typografie: verschillende, gekleurde lettertypen dansen over de pagina's, terwijl allerlei extra's daar tussendoor zijn opgenomen. Zo wordt de lezer gevraagd mee te zoeken naar oplossingen, lijstjes in te vullen, recepten te maken, spelletjes en testjes te doen of nuttige informatie over Zuid-Amerika op te slaan. Land, volk, natuur en historie worden spelenderwijs behandeld. Vlotte, stripachtige tekeningen vullen daarbij alle bladzijden van het boek. Een populaire uitgave die meisjes zeker zal aanspreken. 


Bijkomende portokosten voor de koper.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijen
(Noord-Brabant, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)