Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De laatste reis van de Ameland - Hein Faber

Prijs: € 2,-

74 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover, 2e druk, 127 blz. met een paar zwart/wit tekeningen. Kaft heeft zeer lichte beschaidiging. Blz. zijn verkleurd; wel goed leesbaar. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[D19]

Jelger komt als jongmaatje op het schip de "Ameland" en vermoedt niet wat voor spannende avonturen hij zal beleven. Als in Bombay Halbertsma kapitein wordt, lijkt het wel of het schip zich tegen de nieuwe kapitein verzet. Machineschade en lekkage in de ruimen gebeuren op onverklaarbare wijze. Midden op zee ontmoet de bemanning een oud zeilschip en velen denken dat dit het spookschip de "Vliegende Hollander" is. Na een avontuurlijke reis komt de "Ameland" behouden in Rotterdam aan. De jonge schipper Halbertsma heeft laten zien dat hij niet bang is en zijn bekwaam zeemanschap brengt voor ieder een behouden thuiskomst.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten (België € 7). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis (België € 9,50) of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)