Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Help, ze ontvoeren de koningin! - Tomas Ross

Prijs: € 2,-

81 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Hardcover, uitgave 1990, 113 blz. met een paar zwart/wit tekeningen. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[D39]

Een bandrecorder die een telefoongesprek door glas en hout opneemt. Een souterrain dat al lang leeg staat, maasr waar toch licht aan- en uitgaat. Een supermarkt nij het Binnenhof waar een politicus wordt doodgeschoten. Daniël en Daaf snappen er niets van, tot ze tijdens een logeerpartij in Den Haag in een geheimzinnige villa een complete tv-studio ontdekken. En wanneer ze de stem van de koningin in de villa horen, begrijpen ze er helemaal niets meer van. Hun speurtocht brengt hen in groot gevaar. Een gevaar dat alles te maken heeft met een complot dat heel Nederland bedreigt.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis (België 9,50 euro) of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)