Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Star school : Wat een show ! Ik word een ster. Cindy Jefferies

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

306 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Hardcover

Star school : Wat een show ! Ik word een ster. Cindy Jefferies

Star school : wat een show en Star school : ik word een ster. 

Geschreven door Cindy Jefferies.

 

Wat een show :Tara doet er alles aan om een rockster te worden. Maar als ze hoort over het Afrikaanse weesjongetje Nangila en de financiële problemen van zijn school, besluit ze dat geld inzamelen belangrijker is dan haar droom verwezenlijken. En hoe kun je nu beter geld bij elkaar krijgen dan met een cd vol te gekke liedjes. ?

Vooral als je op Rockley Park, zit, de school voor aanstormende popmuzikanten.

Tara is ervan overtuigd dat iedereen mee wil doen met haar plan. Maar al snel blijkt dat bij het maken van een cd maar komt kijken , dan alleen maar liedjes spelen. Zal het haar lukken om voldoende geld in te zamelen voor Nangila en zijn klasgenootjes ?

 

Ik word een ster : Chrissie is toegelaten tot Rockley Park de school voor poptalenten . Haar eerste stap op weg naar beroemdheid . Ze vindt het er geweldig en maakt snel nieuwe vrienden. Net als haar klasgenoten is Chrissie super enthousiast als ze hoort over het komende Rising Star Concert waar allerlei talentenjagers naar de sterren in wording komen luisteren. Daar wil ze aan meedoen. Maar tijdens haar eerste zangles komt Chrissie erachter dat talent alleen niet genoeg is. Haar stem is nog lang niet krachtig genoeg. Ze heeft nog veel te leren en het concert nadert snel. Chrissies nieuwe vrienden doen alles om haar  te helpen, maar is er wel genoeg tijd ?

 

Kluitman, hardcover, 95 bladzijden per deel. 

Leeftijd 9 - 12 jaar. 

 

Bijkomende portokosten voor de koper.

 

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. We verkopen nog heel veel leuke boeken zowel voor jongens als voor meisjes . 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijen
(Noord-Brabant, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)