Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

10.000 zoenen - Nel Kleverlaan

Prijs: € 2,50

237 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden, uitgave 2002, 96 blz. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D29]

Vlinders in je buik, onzekerheid, tongzoenen, maar ook voor de eerste keer ongesteld worden: Julia vindt het allemaal maar ingewikkeld. Haar vader en broertje begrijpen er natuurlijk niks van. Julia mist haar moeder, die niet zo lang geleden is overleden. Ze kan het moeilijk accepteren dat ze thuis nog maar met zijn drieën zijn. En dan krijgt Julia's vader een nieuwe vriendin... Gelukkig kan Julia van alles met Anoek en Tessa bespreken. En 2C is een topklas! Met haar klasgenoot Joost blijkt ze goed te kunnen praten over haar moeder. Ze worden vrienden, maar dan merkt Julia dat ze meer voor hem begint te voelen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro -  max. 1 kg). Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)