Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Bloedmooi - Peter Jan Rens

Prijs: € 1,-

825 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2001, 105 blz. Kaft heeft lichte gebruikssporen; bladsnedes zijn verkleurd; verder in goede leesbare staat. Verzendkosten Nederland (3,65 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 9 euro) [D29]


Rutger wint een reis naar Spanje. Tot zijn afgrijnzing zit er ook een bezoek aan een stierengevecht bij inbegrepen. En niet zomaar een: de stierenvecter is de zeventienjarige Angela Sanchez, de beroemdste matadora van Spanje. Als Rutger haar bij toeval later ontmoet, valt hij als een blok voor de mooie Spaanse. En wonder boven wonder vindt zij hem ook leuk! Hun liefde moet echter geheim blijven..

 

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.. 

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

ALS U OP MIJN ADVERTENTIE REAGEERT, HOUD DAN OOK UW SPAMBOX IN DE GATEN.

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)