Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Buffy the vampire slayer: Het bloedspoor

Prijs: € 2,-

627 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 2002, 285 blz. Piepklein scheurtje in 1 bladrand; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (3,95 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro)[351]

Zolang er vampiers bestaan, zolang bestaat de Doder. Eén meisje op de hele wereld dat vampiers moet opsporen en voorkomen dat ze het kwaad kunnen verspreiden en zich kunnen vermenigvuldigen.

Chirayoju, een vampier uit de Chinese overlevering, en Sanno, de legendarische, Japanse Bergkoning, zitten al eeuwen vast in een dodelijke strijd. Letterlijk. Een oude vloek heeft de geesten van deze twee strijders in een antiek zwaard gezet. Tot het zwaard in Sunnydale terechtkomt. Chirayoju wordt per ongeluk bevrijd, en gaat op zoek naar een gastlichaam dat hem in staat zal stellen verder te gaan met het verwoesten van de levens van de levenden en de doden. Dan komt Buffy deze legendarische vampier op het spoor, een bloederig spoor, door het hart van de Buffy-Xander-Willow-driehoek loopt.

 

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)