Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De afgrond - Joost Heyink

Prijs: € 2,-

227 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Pocket
  • Staat:
  • Gebruikt

Pocket, uitgave 2002,180 blz. Hoekje kaft licht 'gekneusd'; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D3]

Wilbur werkte jarenlang bij een vakantiecentrum in de Franse bergen, waar je kunt bungeejumpen en parasailen. Maar omdat hij heeft gerommeld met geld en gasten is hij ontslagen. Nu zint hij op wraak.
Verlegen Mo en snelle Nikkie leerden elkaar kennen in de trein op weg naar Frankrijk. Maar pas in het kamp wordt hun contact echt goed. Tijdens één van hun nachtelijke uitjes zijn ze getuige van een inbraak. Vlak daarna gebeurt een ernstig ongeluk. En opnieuw signaleren ze Wilbur!

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - max. 1 kg). Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)