Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

Fluisterstemmen. Harm Tilstra

Prijs: € 2,95

933 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Soort boek:
  • Overige soorten

Verzendkosten 3.12 ( Nederland) D-73


Hardcover
Blz- 91

In Het koekoeksjong wordt Nora, het jongste kind en de enige dochter van een groot gezin, vreemd aangetrokken door water. Zwemmen leert ze zichzelf, met haar lijf van elastiek. Pianolerares Cecilia Manzares Alaves, in De dieprode leegte, heeft een man die meestal op zee is. Op een dag brengt hij van een van zijn reizen een merkwaardig kistje mee. In Olm berust een oude, zieke stadsparkboom in zijn naderende einde. De grenzen van de verte vertelt over een gnomengeslacht met een onweerstaanbaar verlangen. Amo valt stil sluit deze bundel verrassend af. Het is het verhaal van een oude kleuterjuf die steeds onbeweeglijker wordt. 
Vijf verhalen die allemaal iets te maken hebben met het verdwijnen van iets of iemand. Om de hoofdpersonen hangt een wat mysterieus waas. In "Olm" is het een oude, zieke stadsparkboom die berust in zijn naderend einde en in "Amo valt stil" een oude kleuterjuf die steeds onbeweeglijker wordt. Andere hoofdpersonen zijn het meisje Nina, dat sterk wordt aangetrokken door water en een pianolerares die een geheimzinnig kistje krijgt van haar geliefde. Verder nog een gnomenfamilie. Het zijn allemaal figuren die letterlijk en figuurlijk "anders" zijn. . De verhalen zijn geschreven in een fantasierijke, sprookjesachtige stijl 
Donkerrode letter en abstracte illustraties (donkerrood met witte pentekening). Roze-achtig omslag met witte letters en vignetje met pengetekende figuren.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hoogezand
(Groningen, Nederland)
Tel: 06 45546313

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)