Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Jaclyn Moriarty

Prijs: Niet van toepassing

146 keer bekeken • Status: Actief

Jaclyn Moriarty- Vlinders en vriendinnen 

- Elizabeth is 15 en haar leven gaat niet over rozen. Haar drukke moeder correspondeert met Elizabeth via briefjes op de koelkast en haar vader, die neit meer thuis woont, probeert krampachtig het contact met zijn dochter te herstellen.Als ook haar beste vriendin Celia van huis weloopt, raake Elizabeth in de stress. Waar is Celia? Aan wie kan ze nu haar verhaal kwijt? Bijvoorbeeld over de jongen die haar vlinders bezorgd?
Ten einde raad besluit Elizabeth om Celia te gaan zoeken. Dit leidt echter tot een pijnlijke ontdekking. Gelukkig is daar Christina, haar nieuwe penvriendin. Zij blijkt een rots in de branding te zijn in deze dagen van chaos en onzekerheid.

paperback, z.g.a.n. 4,-

----------------------

3 meiden en de liefde , hilarisch en ontroerend

Lydia, Cassie en Emily zijn van jongs af aan vriendinnen en zitten bij elkaar in de klas. Nu moeten ze voor school meedoen aan het Penvriendenproject met leerlingen van het Brookfield College, hun aardsvijanden. Zodoende zitten de drie meiden te zwoegen op hun brieven aan drie onbekenden. Tot overmaat van ramp blijken dat drie jóngens te zijn.
De correspondentie leidt erchter al snel tot spannende verwikkelingen. Niet alleen ontketenen de brieven een oorlog tussen twee scholen, ze leiden ook tot geheime ontmoetingen, onmogelijke opdrachten en stiekem zoenen.

paperback, z.g.a.n. 4,-

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Berlicum
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)