Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Leuk wordt het nooit - Anke Kranendonk

Prijs: € 1,50

894 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1997, 78 blz. Zeer lichte gebruikssporen (geen vlekken of scheuren). Verzendkosten Nederland (3,45 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro) [386]

Don is een skater. Samen met een groep andere kinderen brengt hij veel tijd door bij de half-pipe, waar hard gewerkt wordt aan techniek en nieuwe stunts. Maar Don kan er niet altijd bij zijn. Hij is vaak ziek. En niemand mag weten wat hij heeft. Steeds vaker komen er vragen, en op een dag is de maat vol. Hij wil niet langer hoeven liegen. Hoe zullen ze reageren als ze horen dat hij aids heeft? En hoe moet het nu verder met Rose.

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)