Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Mijn eigen stem - Britney & Lynne Spears

Prijs: € 3,-

298 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2001, 232 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[267]

Dat Holly Faye Lovell kan zingen weet iedereen in Biscaye, Mississippi. Wanneer ze op veertienjarige leeftijd een beurs in de wacht sleept voor de prestigieuze Haverty School voor Muziek en Podiumkunsten, gaat een droom in vervulling. Voor het eerst in haar leven moet ze haar moeder Wanda achterlaten. Ondanks de hechte band die de twee hebben, schaamt Holly zich voor haar moeder en hun eenvoudige achtergrond, want op school wordt ze omringd door verwende dochters uit rijke families. Dan wordt een lang bewaard geheim onthuld...
Britney Spears (1982) verkocht tot op heden wereldwijd bijna twintig miljoen cd's en is de meest bezochte artiest op internet. Mijn eigen stem is haar eerste verrassende roman en verscheen in het voorjaar 2001 in Amerika met een startoplage van 500.000 exemplaren. Het bereikte reeds de bestsellerlijsten van Publishers Weekly en de New York Times.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - max. 1 kg). Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)