Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Mijn eigen stem - Britney & Lynne Spears

Prijs: € 3,-

765 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2001, 232 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,45 euro) zijn voor de koper. (Verzendksoten België 8,50 wueo) [267]

Dat Holly Faye Lovell kan zingen weet iedereen in Biscaye, Mississippi. Wanneer ze op veertienjarige leeftijd een beurs in de wacht sleept voor de prestigieuze Haverty School voor Muziek en Podiumkunsten, gaat een droom in vervulling. Voor het eerst in haar leven moet ze haar moeder Wanda achterlaten. Ondanks de hechte band die de twee hebben, schaamt Holly zich voor haar moeder en hun eenvoudige achtergrond, want op school wordt ze omringd door verwende dochters uit rijke families. Dan wordt een lang bewaard geheim onthuld...
Britney Spears (1982) verkocht tot op heden wereldwijd bijna twintig miljoen cd's en is de meest bezochte artiest op internet. Mijn eigen stem is haar eerste verrassende roman en verscheen in het voorjaar 2001 in Amerika met een startoplage van 500.000 exemplaren. Het bereikte reeds de bestsellerlijsten van Publishers Weekly en de New York Times.

Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)