Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Schipbreuk - Leven als Robinson Crusoe - Frederick Marryat

Prijs: € 2,-

838 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover, 1e druk 1978, 173 blz. Met illustraties. Bladsnedes licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,45 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro) [Z1]

Het zeilschip "De Stille Zuidzee" lijdt schipbreuk op de Atlantische Oceaan. Een Engels gezin en de tweede stuurman komen, nadat ze door de rest van de bemanning in de steek zijn gelaten, terecht op een onbewoond eiland. Hier voorzien de schipbreukelingen in hun onderhoud tot inboorlingen een aanval doen op de kleine nederzetting. Het boek is oorspronkelijk uitgegeven omstreeks 1841 en de mentaliteit uit die periode vindt men erin terug: mannen zijn sterk, vrouwen zwak, inboorlingen wild. De bewerking, waarin langdradige zinnen zijn weggelaten, is goed. Wat overbleef is een avontuurlijk verhaal, dat zeker ook uit historisch oogpunt waarde heeft.

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)