Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Stelletje ongeregeld - Tom Bezemer

Prijs: € 2,-

646 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2006, 110 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (3,45 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro) [D29]

Bijna iedereen in de klas raakt in de ban van de nieuwe leraar geschiedenis. Tot ergernis van Wouter, die merkt dat Daphne geen oog meer voor hem heeft. Hij wil haar terugwinnen en om dat doel te bereiken schuwt hij geen enkel middel. Ten slotte zit hij niets voor niets in 2A: elkaar en de docent het leven zuur maken: daar weet pispaal Agnes alles van. En dikke Pimmetje, die voor één keer kreng Daphne durft te weerstaan. Wouter, Natascha, Stefan, Rachida, Victor, Pim, Agnes - ze hebben allemaal hun eigen manier om zich in de groep te handhaven. Een stelletje ongeregeld! `En toch,' zegt mentrix Bosveld nog vóór het jaar voorbij is, `toch weet ik nu al dat ik jullie zal missen...'

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)