Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Vreemde voorwerpen - Gary Crew

Prijs: € 5,-

333 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden, uitgave 1992, 160 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D32]


Tijdens een excursie biologie ontdekt de 16 jarige Steven Messenger bij toeval enkele gruwelijke overblijfselen van een 17e eeuws scheepswrak: een gemummificeerde hand, een kannibalenpot en een scheepsjournaal. Het scheepsjournaal blijkt te zijn geschreven door Wouter Loos, een opvarende van de Oostindiëvaarder Batavia het schip dat op 4 juni 1629 strandde op de rotsen vlakbij de Westkust van Australië. Meer dan 120 mensen kwamen bij deze scheepsramp om, maar niet in zee. Ze werden vermoord door een aantal mede overlevenden onder wie Wouter Loos en Jan Pelgrom. Steven raakt volkomen in de ban van deze geschiedenis, vooral als hij later tussen zijn spullen van het schoolreisje nog een vierde voorwerp vindt: een ring met een bijzondere, magische steen. Hij besluit de ring achter te houden voor de pers en begint verwoed allerlei artikelen en krantenknipsels over de Batavia-moorden te verzamelen. Alles voorziet hij van persoonlijk commentaar. Op 29 augustus 1986 verdwijnt Steven echter spoorloos. Vijf dagen later worden zijn documenten door een onbekend persoon naar het instituut Maritieme Archeologie in Perth gestuurd. 
Wie is die onbekende persoon? En waar is Steven Messenger? Heeft zijn verdwijning met de vreemde voorwerpen te maken?

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)