Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Wilde paarden in gevaar - Federica de Cesco

Prijs: € 2,-

971 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2002, 92 blz. Boekje is in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,65 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 9 euro) [D34]

In Texas is het toegelaten om te jagen op wilde paarden. Dat brengt een paar schurken op het idee om jacht te maken op een kudde paarden en ze daarna te verkopen aan een conservenfabriek. Maar dat is buiten de hulp van een groepje vrienden gerekend: Karen, Angela, Geronimo en Larry proberen de dieren te redden door ze over de grens naar de staat New Mexico te drijven. Algauw ontwikkelt er zich een kat-en-muis-spel in het grensgebied tussen Texas en New Mexico.
Een avontuurlijk verhaal over een dappere groep vrienden die zich inzetten voor het behoud van wilde paarden.

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

ALS U OP MIJN ADVERTENTIE REAGEERT, HOUD DAN OOK UW SPAMBOX IN DE GATEN.

 Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)