Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

WIJN EN GERECHT MAAK JUISTE KEUZE MET DE NED WIJN GOEROE DIV. BOEKEN

Prijs: € 20,-

586 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Nieuw

WIJN EN GERECHT MAAK JUISTE KEUZE MET DE NED WIJN GOEROE DIV. BOEKEN

Nieuw boek.

 

Auteur:  Hubrecht Duijker

Uitgever: Inmerc.

Taal: Nederlandstalig.

Genre: Kookboek.

 

LEKKER BIJ ROOD 9789066115040 Pagina's: 71 Uitgegeven 2005. Gewicht: ± 300 gram.

Rode wijn wordt wereldwijd meer gedronken dan welke andere wijnsoort ook. Bovendien staat van rode wijn vast dat het, mits met mate gedronken, goed is voor de gezondheid.
In LEKKER BIJ ROOD adviseert Nederlands meest bekroonde wijnschrijver, Hubrecht Duijker, de lezer over het combineren van wijn en eten. Het boek staat vol met recepten die perfect samengaan met rode wijn. Bij ieder gerecht is aangegeven welke wijn hierbij het meest geschikt is, waarbij de lezer een ruime keuze wordt voorgeschoteld.

 

LEKKER BIJ WIT 9789066119048 Pagina's: 71 Uitgegeven 2006. Gewicht: ± 250 gram.

Het aanbod witte wijnen is nog nooit zo groot en van zulke hoge kwaliteit geweest als nu. Uit de hele wereld komen uitstekende wijnen onze kant op en dit is goed nieuws! In 'Lekker bij wit' laat Hubrecht Duijker de verscheidenheid van witte wijn in combinatie met eten zien. Hij zet niet allen witte wijnen naast opvallende gerechten, maar besteedt ook veel aandacht aan de klassieke combinaties. Hubrecht Duijker werd enige jaren geleden door een internationale jury uitgeroepen tot de beste wijnpublicist ter wereld. In dit boek completeert hij ieder gerecht met duidelijk advies over bijpassende wijnen, waarbij hij de lezer een ruime keuze voorschotelt. Zowel vis- als vleesliefhebbers kunnen hun hart ophalen!

 

WIJN & WILD 9789066115149 Pagina's: 95 Uitgegeven 2005. Gewicht: ± 300 gram.

Bevat ruim 40 recepten voor wild en gevogelte met wijnadvies op maat. Bij wild is het erg belangrijk dat smaakintensiteit en -volume van gerecht en wijn goed op elkaar worden afgestemd. Een goed advies over wat te schenken bij wild is daarom zeer welkom.
Hubrecht Duijker werd ooit door een internationale jury uitgeroepen tot de beste wijnpublicist ter wereld. In dit boek completeert hij ieder gerecht met duidelijk advies over bijpassende wijnen, waarbij hij de lezer een ruime keuze voorschotelt. Zowel wild- als wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen!


WIJN & FEEST 9789066118935 Pagina’s 71 Uitgegeven 2006, Gewicht 250 gram.

Echte levensgenieters geven regelmatig een feest om in elkaars gezelschap te smullen van lekkere dingen. Binnen, buiten, bij een brunch of een souper. Natuurlijk zorg je ervoor dat gasten optimaal genieten. Gezelligheid, lekker eten een glaasje wijn of Champagne zijn zaken die niet mogen ontbreken. In Wijn & Feest geeft Hubrecht Duijker waardevolle adviezen voor de beste wijnkeuze bij de recepten van deze feestelijke gerechten. Hubrecht Duijker werd enige jaren geleden door een internationale jury uitgeroepen tot de beste wijnpublicist ter wereld. In dit boek completeert hij ieder gerecht met duidelijk advies over bijpassende wijnen, waarbij hij de lezer een ruime keuze voorschotelt.
Wijn & Feest is een boek waarin de lekkerste gerechten n g beter smaken door perfecte wijnbegeleiders.

Als u tot koop over wil gaan, reageer op deze advertentie en wij sturen u alle benodigde informatie.

 

Verzendkosten:

Nederland € 7,00 of DHL € 4,50.

België: € 9,00.

 

Gewicht: 1100 gram samen

 

Zie ook onze andere advertenties!.

Let op !! Minimaal bestellen voor € 4,00.

 

Prijs € 20,00

 

All-Things eu

Reageer nu!

Contact-informatie

All Things
14 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Melderslo
(Limburg, Nederland)
Tel: 0653328211

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)