Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Over de tong - Een wijnboek - Nicolaas Klei

Prijs: € 2,-

713 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1999, 243 blz. Lichte vouwspoortjes in de rug; hoekje kaft licht 'gekneusd'. Verzendkosten Nederland (4,20 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 9 euro)[585]

Een fles wijn moet na vervoer evenveel weken rust houden als hij oud is. Waarom? Hoe komt het dat een Franse wijn uit 1825 na een lange vliegreis dan toch onmiddellijk verrukkelijk was? Waarom worden wijnen gefilterd? Waarom wordt wijn mooier oud in grote flessen dan in kleine? En maakt het uit of wijn op de 'juiste' temperatuur wordt geserveerd?Veel feiten omtrent wijn blijken bij nadere beschouwing op niets gebaseerd. Snobisme. Aanstellerij. Zo wordt wijn vaak gekocht op 'appellation contrólée', 'mis en bouteille au chateau', 'grand cru' - terwijl de belangrijkste mededeling op het etiket de naam van de wijnboer is. In Over de tong filtert de oprechte wijndilettant Nicolaas Klei vaardig het droesem uit de overvolle zakken van de wijnkenners. Wie de moed heeft deze verhalen over zijn tong te laten gaan, zal straks met meer kennis en vooral met meer plezier van wijn genieten. 'Want ook de simpele waarheid moet gezegd worden, al komt die niet iedereen goed uit. Als het over wijn gaat vervult niemand die taak beter dan Nicolaas Klei' aldus Johannes van Dam.

 

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

 

ALS U OP MIJN ADVERTENTIE REAGEERT, HOUD DAN OOK UW SPAMBOX IN DE GATEN.

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)