Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Smakelijk en gezond: Kip + Vis- en zeevruchten - Middelbeek

Prijs: € 4,-

130 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Twee kookboekjes uit de reeks Smakelijke en gezond, uitgave onbekend, 48 + 48 blz. in kleur. Boekjes zijn in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,65 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 9 euro) [MD]

Kip
Kip is smaakvol, vet- en cholesterolarm en daarom zo gezond! Dit kip-kookboek geeft een overzicht van de lekkerste gerechten in al hun variëteiten. Elk gerecht wordt stap voor stap beschreven en stijlvol gepresenteerd met een kleurenfoto. Een kookboek waaruit u elke dag zou kunnen koken en dat u toch gevarieerd laat eten!

Vis- en zeevruchten
Dit kookboek biedt u een breed scala aan visgerechten, vissauzen en dressings. Van een perfect gegrilde zalm tot een exotische laksa...
Met praktische tips voor de bereiding en nuttige serveertips wordt elk gerecht een feestmaal op zich. Dit is het enige echte kookboek over vis- en zeevruchten dat de zee bij u in huis brengt!

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

ALS U OP MIJN ADVERTENTIE REAGEERT, HOUD DAN OOK UW SPAMBOX IN DE GATEN.

Website tipBoeken aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)