Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Vruchtenbowls en punches - Franz Brandt

Prijs: € 1,50

376 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1995, 63 blz. Met kleurenfoto's. Boekje heeft lichte gebruikssporen (geen scheuren of vlekken). Verzendkosten Nederland (3,45 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro) [D35]

In dit boekje worden meer dan honderd recepten gegeven voor drankjes met of zonder alcohol. In een korte inleiding worden tips gegeven voor bereiding en presentatie alsmede de gebruikte afkortingen voor hoeveelheden. De ingrediënten voor sommige bowls zijn in Nederland niet overal verkrijgbaar. Er worden, door elkaar, bowls met als zonder alcohol vermeld. De warme, allemaal alcoholbevattend dranken variëren van punches en grogs tot drankjes met als basis thee of koffie. De benamingen zijn gebaseerd op het hoofdingrediënt of zijn verzonnen. De hoeveelheden variëren van één glas tot twintig glazen. Van elk drankje is er een mooie kleurenfoto. (Biblion recensie)

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)