Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De zoon uit Spanje - Tessa de Loo

Prijs: € 2,-

49 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2006, 144 blz. Hoekjes kaft licht 'gekneusd'; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro) [D5]

Bardo de Windt is ooit door zijn vader het huis uit gezet en sindsdien hebben ze elkaar nooit meer teruggezien. De rebelse Bardo leidt een zwervend bestaan in Spanje als hij dertig jaar later hoort, dat zijn vader op sterven ligt. Om - voordat het te laat is - vader en zoon met elkaar te verzoenen, heeft de enige dochter van het gezin contact met hem gezocht en hem weten over te halen naar Nederland te komen. Als Bardo verschijnt, laaien de oude conflicten echter weer op.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis (België 9,50 euro) of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)