Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Het Stephen King Universum

Prijs: € 36,95

13 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Het Stephen King Universum
Stanley Wiater
9789024549696
Krasjes en deukjes in de kaft. Naam, stempel of stikker voorin. Kaft of papier verkleurd. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2003. Taal: Nederlands.
Ik ben tot het inzicht gekomen dat Rolands wereld in feite al de andere werelden omvát die ik heb verzonnen. Met deze woorden uit De Donkere Toren 4: Tovenaarsglas bevestigde de populairste schrijver ter wereld een vermoeden van zijn lezers: dat de talloze werelden en universums die hij heeft geschapen in feite één wereld, één universum is. Hier is de gids voor dit universum: een informatieve rondleiding voor nieuwe lezers en echte fans. Het Stephen King Universum is de eerste analyse van al de fictie van Stephen King en van de manieren waarop zijn plots en personages, zijn conflicten en thema's verweven zijn. Dit naslagwerk analyseert alle romans, novelles, korte verhalen én de bioscoopfilms, tv-miniseries en scenario's die King heeft geschreven. De auteurs zijn meer dan drie jaar bezig geweest om de kluwen van Kings fictie te ontwarren en te duiden. Hun inzichtelijke resultaten zullen een verrassing zijn voor nieuwe en oude lezers. Wie Het Stephen King Universum uit heeft, zal nooit meer op dezelfde manier een King lezen.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789024549696
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 170800500


Reageer nu!

Contact-informatie

Boekenbalie ( Bedrijf )
6 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, NL)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)