Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiÔŅĹ!

boeken

Op de tractor naar de Zuidpool

Prijs: € 4,85

32 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Op de tractor naar de Zuidpool
Manon Ossevoort
9789044508598
Leesvouw in de rug. Kaft of enkele pagina met kleine vouw. Naam, stempel of stikker voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Dromen moet je doen! Een openhartig verhaal over een reis die nooit eerder is gemaakt Tijdens haar studie aan de theaterschool in Amsterdam besluit Manon Ossevoort een theatervoorstelling te maken over het realiseren van dromen. De voorstelling is het begin van een reis naar 'het einde van de wereld': de Zuidpool. Op een tractor, symbool van kracht, humor en doorzettingsvermogen, vertrekt Manon vanaf het Oerolfestival op Terschelling voor een tocht door (voormalige) oorlogsgebieden, door de woestijn, door verlaten streken, door rijke steden en door sloppenwijken. Ze vraagt aandacht voor de mensen die ze ontmoet en voor hun verhalen. Op de tractor naar de Zuidpool ontstijgt het reisverslag. Het is een intiem en opbeurend boek over bewustwording en zelfkennis. Over waar mensen de moed vandaan halen om ondanks tegenslagen door te gaan en te blijven zeggen: 'Wat is de wereld toch mooi!'
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789044508598
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 160400891


Reageer nu!

Contact-informatie

Boekenbalie ( Bedrijf )
8 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, NL)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)