Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Renée Maas – De Tarot uitgelegd

Prijs: € 9,95

826 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Renée Maas – De Tarot uitgelegd

 

Wat Tarot-leggingen je vertellen

Kosmos-Z&K, Utrecht/Antwerpen,  3edruk, 2000, Paperback, 136 pag.

 

De Tarot is een oud maar springlevend orakelsysteem. De 78 kaarten bevatten de wijsheid van eeuwen, die u kunt lezen al u zich in de Tarot verdiept. De kaarten kunnen in heel veel verschillende patronen worden neergelegd, afhankelijk van de informatie die u eruit wilt halen. Iedere legging is een nieuwe manier om informatie over uzelf, over uw vagen of twijfels, over uw toekomst naar boven te krijgen. Iedere legging is weer een spannende kans op zoek naar meer weten en meer wijsheid.

 

Dit boek gaat vooral over de verschillende leggingen. Welke zijn er, voor welke vragen kunt u ze het best gebruiken, welke informatie kan een specifieke legging opleveren? Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de leggingen geïnterpreteerd. Zo ontdekt u hoe u van elke legging een gecombineerd verhaal kunt maken, uitgaande van de afzonderlijke betekenissen van iedere kaart en hun combinatie in een bepaalde legging.

 

‘De Tarot uitgelegd’ bevat ook een inleiding over wat Tarot is, waar de Tarot vandaan komt en wat u ermee kunt. Van alle 78 kaarten wordt de betekenis kort maar krachtig beschreven. Voor wie daadwerkelijk aan de slag wil met Tarotkaarten, is dit dan ook het meest praktische en informatieve boek.

Renée Maas schreef onder meer ‘Tarot, een open boek’ en ‘De Tarot: Spiegel van jezelf’ [zie voor de laatste onze andere advertenties]. Ze heeft een adviespraktijk en geeft cursussen met de Tarot. De pers noemde haar waarderend ‘een nuchter orakel’.

 

Als nieuw.

 

Verzendkosten à 5 x postzegel  “Nederland1”zijn voor de koper. 

Voor verzending buiten Nederland gelden andere tarieven.

Op deze advertentie kan niet geboden worden. 

Contact uitsluitend per mail

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Arnhem
(Gelderland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)