Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Roomservice - Richard Swartz

Prijs: € 2,50

161 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2000, 255 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[79]

Richard Swartz (Stockholm, 1945) heeft vijfentwintig jaar voor een zweedse krant over Oost-Europa geschreven. Hij woont nog steeds in Wenen en Slovenië. De verhalen in dit boek zijn in zekere zin een naschrift bij vroegere berichten. In beschouwingen en beschrijvingen laat hij zien hoe mensen die het ooit allemaal zo goed wisten - functionarissen, schrijvers, dissidenten - in het postcommunistische Oost-Europa verloren lopen, vol heimwee naar een (niet verwerkt of begrepen) verleden, veranderingen ontkennend of naar voren vluchtend. Nog altijd betoont Swartz zich een betrokken maar relativerende toeschouwer, zonder ooit de fout van een superieur gelijk achteraf te maken. Te midden van het vele drukwerk over het midden van Europa is dit een bijzonder boek, goed geschreven, geestig, in een effectief mengsel van journalistiek verslag en literaire fantasie. Bijzonder is ook dat bijna alle landen in beeld komen zodat de lezer zelf vergelijkingen kan maken; en al even bijzonder is het feit dat de bezoeker zichzelf niet belangrijker maakt dan degenen die hij portretteert.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)