Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Slagveld chinese zee

Prijs: € 12,10

3 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Slagveld chinese zee
Cobb
9789027464712

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands.

2OO6. In China zijn de conflicten tussen het communistisch regime en de rebellenlegers uitgegroeid tot een regelrechte burgeroorlog. De nationalisten bereiden vanaf Taiwan een offensief tegen het vasteland voor in de hoop daar hun macht te herstellen. China dreigt daarop met een nucleaire vuurstorm de rebellen voorgoed het zwijgen op te leggen. Een ramp is onafwendbaar. Amanda Garrett, de beeldschone maar keiharde kapitein van de USS Cunningham, krijgt opdracht actie te ondernemen. Met de tot de tanden bewapende oorlogsbodem van de Stealth-klasse moet ze over de Jangtse tot Shanghai zien door te dringen, nar het militaire bolwerk van de communisten. Een haast onmogelijke opdracht, waarmee het lot van een kwart van de wereldbevolking op het spel staat...

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789027464712
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Cobb
  • SKU (eigen artikel code): 371400711


Reageer nu!

Contact-informatie

Boekenbalie ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: +31(0)851302932

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)