Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Van oude menschen, de dingen, die voorbij gaan - Louis Couperus

Prijs: € 6,-

36 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 2008, 326 blz. met een paar zwart/wit foto's. Vouw in stofomslag binnenkant boek, licht vouwspoortje in laatste schutblad; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [112]

Van oude menschen, de dingen, die voorbijgaan…is het met weergaloos talent verteldeverhaal van twee zeer oude mensen, wierschijnbaar rustige leven geheel wordtbeheerst door de wroeging om een vreselijke,in een ver verleden gepleegde misdaad, diereeds zolang voorbij schijnt maar toch onontkoombaaraanwezig blijft.De spanning, die voortdurend sterker voelbaarwordt doordat alle personen min ofmeer bij dit drama betrokken zijn, geeft jeten slotte het gevoel dat je in een net verstriktbent dat steeds strakker wordt aangehaald.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)