Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Weerzien in Kenia

Prijs: € 5,45

5 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Weerzien in Kenia
Corine Hofmann, Corinne Hofmann
9789069747637
Rug krom van het lezen. Leesvouw in de rug. Kaft of enkele pagina met kleine vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.
Corinne Hofmann is bekend geworden door de wereldwijde bestseller De blanke Masai, waarin zij haar leven als Samburu-bruid beschreef. Veertien jaar na haar avontuurlijke vlucht met haar dochtertje Napirai keert Corinne Hofmann voor het eerst terug naar Kenia, het land dat ooit haar thuis was. Ze is te gast op de filmset van de bioscoopfilm De blanke Masai, waar haar indrukwekkende levensgeschiedenis aan de zijde van de Samburu-krijger Lketinga wordt verfilmd.In Barsaloi, in het hoogland van Kenia, komt het tot een emotioneel weerzien met Lketinga; met haar Afrikaanse schoonmoeder Mama; met Lketinga s broer James en met hun nichtje Saguna, die inmiddels is opgegroeid tot een jonge vrouw. Ook ontmoet zij pater Giuliani op zijn nieuwe missiepost in het Ndoto-gebergte, die haar destijds heeft geholpen bij haar vlucht terug naar Europa. Jaren na dato kan Corinne eindelijk zťlf aan haar Afrikaanse vrienden en familie uitleggen waarom ze destijds de moeilijke beslissing heeft moeten nemen om samen met haar dochter Napirai de Samburu-stam te verlaten.Weerzien in Kenia is een ontroerend boek waarin Corinne Hofmann verslag doet van haar emotionele reis. Met haar bezoek aan Kenia, waar haar avontuur achttien jaar geleden tijdens een vakantie begon, kan zij eindelijk de cirkel van haar bijzondere verleden sluiten.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789069747637
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 191100395


Reageer nu!

Contact-informatie

Boekenbalie ( Bedrijf )
5 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, NL)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)