Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Mamma, waar is dat borsje nou? - Anne Mulkens

Prijs: € 2,50

598 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2009, 160 blz. Adressticker op binnenkant kaft; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D11]

Dit boek beschrijft het leven van Anne Mulkens die tot twee maal toe borstkanker heeft gekregen. In columnmachtige verhalen van elk twee pagina's schetst zij haar ervaringen en emoties, verspreid over een periode van veertien jaar. Naast haar ervaringen met de ziekte, het ziekteproces, de behandelingen en haar herstel worden ook de ervaringen van haar man beschreven. Hoe hij en het gezin (ze hebben twee dochters) het ziekteproces hebben meegemaakt. Ook beschrijft ze hoe de ziekte haar leven heeft veranderd en hoe ze tegen de ziekte aan kijkt. Een helder en vooral eerlijk boek over borstkanker en de impact daarvan op een gezin.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)