Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Rechter en linker hersenhelft bij man en vrouw - Langendijk

Prijs: € 2,-

74 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Pocket

Pocket, ankertjesserie 206, uitgave 1994, 95 blz. Boekje is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D28]

Uit onderzoek is gebleken dat de hersenen van mannen en vrouwen verschillen, onder andere wat betreft de verbinding tussen beide hersenhelften en de centra voor taal en spreken. Ook de rechter en linker hersenhelft verschillen in een aantal opzichten van elkaar. De rechter wordt ook wel de 'vrouwelijke', de linker de 'mannelijke' hersenhelft genoemd. De rechter hersenhelft hangt nauw samen met gevoelens, denken in beelden, gevoel voor schoonheid en contact met het lichaam en het onderbewuste. De linker hersenhelft heeft, bij de man sterker dan bij de vrouw, vooral te maken met denken, taal en communicatie. In de linker hersenhelft bevindt zich ook de zetel van het 'ik' in de vorm van: voor jezelf opkomen, voor je mening uitkomen, wilskracht en je kunnen concentreren. Bij veel mensen is vooral de linker hersenhelft zwak aanwezig. Voor een goede en evenwichtige ontwikkeling van beide hersenhelften zijn positieve contacten met vrouwen én mannen, vooral met de beide ouders van groot belang. Het goed samenwerken van beide hersenhelften is essentieel voor het in contact komen met je 'hogere ik', dat nauw samenhangt met liefde, intuïtie en zich verbonden voelen of zelfs één voelen met een groter geheel.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)