Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Stoppen met roken. Het kan!

Prijs: € 1,50

577 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2000, 95 blz. Boekje is in nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D2]

Ondertitel: De nieuwste inzichten. Boordevol tips en ervaringen van succesvolle 'stoppers'.

Wie wil stoppen, kan kiezen uit een groot aantal methoden en middelen. Hoe kies je de methode die voor jou het meest geschikt is? Hoe ga je om met ontwenningsverschijnselen? Hoe weersta je de verleiding om opnieuw te gaan roken? Dit boekje helpt je een handje op weg. Niet door allerlei enge ziekten te bespreken die je van het roken kunt krijgen, maar door je tal van praktische tips aan de hand te doen; veelal afkomstig van succesvollle 'stoppers'.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten (België € 8). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis (België € 9,50 - 0-1 kg) of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)