Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Zo moeder, zo dochter - Debra Waterhouse

Prijs: € 1,50

361 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1997, 231 blz. Bladranden zijn licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D7]

Ondertitel: Over moeders, eten en diëten. Een bevrijdend boek.

De bekende voedingsdeskundige Debra Waterhouse, schrijfster van het succesvolle Waarom vrouwen chocola nodig hebben, is een fervent tegenstandster van welk dieet dan ook. Diëten zijn ongezond en soms zelfs gevaarlijk. Uiteindelijk leiden ze tot gewichtstoename (het bekende jojo-effect), terwijl toch het tegengestelde werd beoogd.
In de westerse wereld beginnen vrouwen op steeds jongere leeftijd rigoureus te lijnen. Ook in ons land, zoals recent onderzoek heeft uitgewezen. Het gaat dan om middelbare scholieres wier moeder, geboren na de Tweede Wereldoorlog, zelf 'slachtoffer' is van de slanke-schoonheidsmythe.
Slechte eetgewoonten beginnen bijna altijd bij de moeder, die met openlijke of verholen kritiek, hints of adviezen de dochter aanzet tot de strijd tegen haar rijpende lichaam. Dat leidt tot een angstige en ongezonde houding ten opzichte van voeding, iets waar de meeste vrouwen zich nooit meer van losmaken.
Nu is er voor hen Zo moeder, zo dochter, dat moeders en dochters helpt die vicieuze cirkel te doorbreken en zich gezonde en prettige eetgewoontes aan te leren. Wie dit boek leest, zal zichzelf na afloop weer kunnen zien als een gezonde vrouw met een gezond lichaam.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)