Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Zwangerschap van week tot week - Jane MacDougall

Prijs: € 3,-

542 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover, uitgave 1993, 95 blz. Met foto's en afbeeldingen in kleur. Boek is onbeschreven; heeft zeer lichte gebruikssporen. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro) [D4]

Deze kleurige geïllustreerde gids geeft alle informatie en goede raad die je eventueel nodig hebt tijdens de zwangerschap. De handige indeling per week zorgt voor een onmiddellijk antwoord op vragen die opkomen. Er wordt zo advies en zekerheid gegeven tijdens elk stadium van de zwangerschap. Het boek behandelt alle aspecten van de prenatale zorg, de voorbereiding voor de geboorte en de ontwikkeling van de baby, tot de zwangerschapskleding en de dingen die voor de nieuwe baby moeten worden aangeschaft. Als onmisbare metgezel tijdens de weken van zwangerschap bevat het boek ook tips en geheugensteuntjes over verschillende zaken, zoals het meedoen aan zwangerschapsgymnastiek tot het doen van oefeningen en het oplossen van veel voor komende ongemakken. Met gedetailleerde tekeningen van de ontwikkeling van de baby, en veel informatieve foto's is deze gids een essentiële bron van informatie voor alle zwangere vrouwen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 8,75 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)