Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Een ongeneeslijke verbijstering - Daan van der Vat

Prijs: € 1,50

173 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1986, 156 blz. Vouwspoortjes in de rug, naam op schutblad geschreven, bladranden licht verkleurd. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro)[Z4]

Ondertitel: Over Engelsen en andere bezienswaardigheden.

Deze bundel bevat 17 eerder gepubliceerde artikelen over Engeland, de Engelsen en hun eigenaardigheden en Londen, die worden voorafgegaan door een inleiding over Van der Vat en zijn werk. De schrijver kijkt met geamuseerde verbazing naar hetgeen de Engelsen van andere volken onderscheidt. Hij schrijft o.a. over het Engelse eten, het belang van thee, de slechte koffie, de vuile stations en het liefdeleven van de Engelsen. Van der Vat (1909-1977) was lange tijd correspondent in Londen voor dagblad De Tijd.Daarnaast schreef hij als Daan Zonderland kinderboeken en humoristische gedichten. Hoewel deze artikelen in de jaren '50 werden geschreven en Groot-Brittannie zich noodgedwongen aan de moderne tijd aanpast, is Van der Vat's werk nog steeds aktueel. De goede stijl, grote eruditie en subtiele humor van Van der Vat maken het een genoegen deze bundel te lezen. (NBD|Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 7 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)