Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

St. Jacobs fietsroute

Prijs: € 17,05

17 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

St. Jacobs fietsroute
Clemens Sweerman
9789064556432

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: zesde geactualiseerde druk 2010. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.

Santiago de Compostela had een magische klank in de oren van de middeleeuwer. Pelgrims uit heel Europa trokken eeuwen achtereen naar deze Spaanse stad. Maanden waren zij onderweg op een soms barre tocht. Gedreven door een innerlijke drang naar wat achter de horizon lag waren zij de voorlopers van de tegenwoordige lange-afstands-wandelaars en -fietsers. De belangstelling voor de St.Jacobsroute is in deze tijd weer springlevend. Het idee pelgrim te zijn, het trekken naar een nog ongekend doel, spreekt sterk tot de verbeelding van de hedendaagse mens. De fiets is daarbij voor velen favoriet. Op eigen kracht en snelheid geniet men van dit Europese Culturele Erfgoed, op weg door rijk geschakeerde landschappen. Deze westelijke fietsroute verbindt historische pelgrimsplaatsen via kleine en rustige wegen. Deel 2 neemt de fietser vanaf Tours mee op de volgende 650 kilometer naar de voet van de Pyreneeën, door bossen, wijnstreken en bezienswaardige steden, langs dromerige dorpen en hoogtepunten van de romaanse bouwkunst. De alternatieve pelgrimsroute langs de duinenkust is ook terug beschreven, wat een vakantieronde mogelijk maakt, vooral met jonge fietsertjes. Deel 2: Tours (Loire) - Pyreneeën

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789064556432
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Clemens Sweerman
  • SKU (eigen artikel code): 350300507


Reageer nu!

Contact-informatie

Boekenbalie ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: +31(0)851302932

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)