Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Visserspad (deel 2)

Prijs: € 2,50

122 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperback, uitgave 1993, 87 blz. met kaartjes en zwart/wit foto's. Boekje is in goede staat. Verzendkosten NL (3,80 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 9,50 euro naar DPD pickup parcelshop bij u in de buurt.)


Ondertitel: Deel 2 van het Nederlands kustpad.

Het boekje is opgezet zoals alle andere in de serie: eerst een algemene historiografische inleiding, wat wandeltips en een tabel met de verschillende etappes, gevolgd door zuid-noord en noord-zuid beschrijvingen van de route op rechterpagina's en grijs-witte 1:25.000 kaarten van de Topografische Dienst op linkerpagina's. De uitgave met zwart-witte foto's wordt besloten met informatie over Openbaar vervoer, Overnachtingsmogelijkheden (niet alle campings staan vermeld), met Suggesties voor dagtochten en met adressen. Bovendien zijn nu woordenlijstjes voorafgegaan door een inleidende tekst in het Engels, Duits en Frans opgenomen.

 

Als Belgische klant heeft u de mogelijkheid om tegen hetzelfde verzendtarief van 9,50 euro meerdere boeken uit te zoeken (max. 10 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm). Kijk daarom ook eens naar mijn andere advertenties 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)