Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Cursus Arabisch Deel 2

Prijs: € 17,99

11 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

CURSUS ARABISCH voor Nederlandssprekende studenten is een veelomvattende en populaire lessenreeks voor het leren van Qor'aanisch en traditioneel Arabisch, oorspronkelijk ontworpen en onderwezen aan de beroemde islamitische Universiteit van Medina.
De boekenreeks faciliteert het leren van de taal voor niet-Arabischsprekende studenten vanuit de hele wereld. Door de jaren heen heeft de reeks het mogelijk gemaakt voor studenten om het Arabische taal machtig te worden en profijt op te doen bij het bestuderen van verschillende wetenschappen, zoals QorŠanische exegese, hadith, fiqh, sierah, geschiedenis en klassieke en moderne Arabische literatuur.De boekenreeks is beknopt (bestaande uit slechts drie boeken) maar is qua inhoud veelomvattend.
De reeks combineert moderne Arabische vocabulaire met islamitische terminologie, zoals die te vinden is in de Qoraan en de Soennah.
De reeks behandelt alle belangrijke Arabische grammaticale regels op de manier waarbij de student meer doet dan alleen regels in het hoofd stampen.
De reeks helpt de student met het begrijpen van honderden verzen uit de Qoraan, Ahaadieth, Arabische parabels en poŽzie.
Dr. V. Abdur-Rahiem behaalde zijn doctoraat Arabisch aan de Al-Azher Universiteit te Cairo, en heeft meer dan vier decennia het Arabisch onderwezen. Hij was voor een lange periode een principal lecturer Arabisch voor buitenlandse studenten aan de islamitische universiteit van Medina.

Hij heeft de moderne leermethode gecombineerd met het klassieke leersysteem, en heeft de dezelfde stijl toegepast in deze lessenreeks in combinatie met een levendige en bruisende taal middels voorbeelden uit het alledaags Arabisch en het Arabisch in de Qoraan en ahaadieth.
Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Barakah
  • SKU (eigen artikel code): 5283


Reageer nu!

Contact-informatie

Charraoue Boeken ( Bedrijf )
8 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, NL)
Tel: 0640869652

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)