Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

boeken

Karmische Astrologie - Maanknopen en reÔncarnatie

Prijs: € 3,40

9 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.


Karmische Astrologie - Maanknopen en reÔncarnatie
M. Schulman
9789063780142

Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. Let op. Vierde druk - 1991, Oranje kleur kaft. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.

KARMISCHE ASTROLOGIE MAANSKNOPEN EN REINCARNATIE Na enige inleidingen over Karma en ReÔncarnatie geeft Schulman een komplete beschrijving van deze punten in de horoskoop in teken en huis, een hoofdstuk over de aspecten met maansknopen, enige uitvoerige voorbeelden, alsmede een appendix met hun posities van 1850-2000. VAN MARTIN SCHULMAN ZIJN REEDS VERSCHENEN: KARMISCHE ASTROLOGIE LEVENSVREUGDE EN HET GELUKSPUNT In dit boek geeft Martin Schulman op zijn bekende onorthodoxe wijze zijn mening over het meest gebruikte, doch meestal onbegrepen element van de horoskoop: het Gelukspunt. Hij verklaart de betekenis van het Gelukspunt in de twaalf tekens en huizen alsmede de duiding van dit punt in de horoscoop van enige bekende figuren. KARMISCHE ASTROLOGIE RETROGRADE PLANETEN Volgens Schulman oefenen retrograde planeten een ingrijpende invloed op het bewustzijn uit, die zich voornamelijk innerlijk afspeelt en derhalve niet altijd onmiddellijk waarneembaar is. Volgens Schulman treedt er op het gebied der betreffende retrograde planeet een onontkoombare drang naar introspectie, voorzichtigheid en analyse op, waarvan de verwerking de daarop voorbereide mens tot ontplooiing en groei kan brengen. KKARMISCHE ASTROLOGI KARMA VAN HEF NU In 'Karma van het Nu' legt Schulman uit, hoe wij de planetaire energieŽn kunnen gebruiken om enerzijds niet in het verleden te blijven steken, anderzijds geen irreŽle verwachtingen over de toekomst te koesteren. Onder 'Nu en Heden' verstaat Schulman het evenwicht tussen 'Toen en Straks'. Hierbij gaat hij van het standpunt uit, dat wanneer de horoscoop goed gelezen wordt, hij als een spiegel van het zelf fungeert, waarin verleden, heden en toekomst samenvallen en er derhalve terecht over 'Karma van het Nu' gesproken kan worden. Een wijs boek voor zowel praktisch als filosofisch ingestelde astrologen.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789063780142
  • Levering: Verzenden
  • Merk: M. Schulman
  • SKU (eigen artikel code): 370900278


Reageer nu!

Contact-informatie

Boekenbalie ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, NL)
Tel: +31(0)851302932

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)