Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Planeten en aspecten in de horoscoop

Prijs: € 2,90

29 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.


Planeten en aspecten in de horoscoop
R. Pelletier
9789062716722

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2001. Taal: Nederlands.

Begrijp uw innerlijke drijfveren Astrologisch gezien bevat ieder moment in de tijd de mogelijkheden voor een specifiek aantal bepalende karakteristieken. Om een inzicht te krijgen van het beeld dat ontstaat als de zon zich in AriŽs bevindt en de maan in Aquarius een vierkant met Mars maakt, kan het nodig zijn al het andere dat deze configuratie mede kan beÔnvloeden, eveneens in ogenschouw te nemen. Iedere leerling in de astrologie zou telkens weer moeten doen alsof hij een ziel was op zoek naar een geschikt geboortemoment. Een geboortehoroscoop mag dan niet tot in de kleinste bijzonderheden de bedoelingen van de ziel verwezenlijken, maar de aspecten die men er ongevraagd bij krijgt, hebben nut. Voor een ieder die zijn inzicht in hoe mens en universum gezamenlijk uitdrukking geven aan de heerlijkheid van de goddelijke openbaring wil verdiepen, zal dit boek een grote steun zijn (Marcia Moore in haar voorwoord).

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789062716722
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: R. Pelletier
  • SKU (eigen artikel code): 450200395


Reageer nu!

Contact-informatie

Boekenbalie ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, BE)
Tel: +31(0)851302932

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)