Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Aan de weg der vreugde - Louis Couperus

Prijs: € 2,-

632 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Pocket
  • Staat:
  • Gebruikt

Pocket, uitgave 1982, 180 blz. Kaft licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)[D1]

Het boek gaat over de geschiedenis van een Italiaanse officier van gezondheid, Aldo Ardo, een Nederlandse verliefde vrouw, Milia, en een hagedisje. De Italiaanse officier van gezondheid, een knap chirurg, heeft zich uit de oorlog en de dienst teruggetrokken; hij is rijk, knap en wil van het leven genieten. Onbewust is hij echter een egoïst en sensualist, die niets anders wil dan het rijpe schuimende zinsgenot. Onderweg naar Livorno stopt hij in een plaatsje aan de Lima. In het park van het hotel ziet hij eindelijk een vrouw die hij begeert. Omdat zij zwak van gezondheid is, treedt hij op als haar arts. De arts heeft echter nog een passie, hagedissen lokken met een fluitje. Als de vrouw en de arts ruzie krijgen over een minnebrief, vertrapt zij het hagedisje van de arts.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - max. 1 kg). Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)