Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Vroeger is niet voorbij (Rotterdam) - Tonny van der Horst

Prijs: € 3,-

85 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperback, uitgave 1998, 144 blz. Met zwart/wit foto's. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [570]

Ik geloof dat het op een vrije woensdagmiddag was dat Annie en ik verveeld door de Wateringhestraat slenterden, toen we onze gewetenloze daad beraamden. Er hing een lage, broeierige lucht boven de stad, hetgeen wel tot onze landerigheid zal hebben bijgedragen en tot de wijze waarop we ons vrolijk maakten over onze trouwgrage tante, wier eens zo ingetogen bestaan gaandeweg onze nieuwsgierigheid opwekte nu ze een vrijer wilde hebben. Terwijl we giechelend haargeringe huwelijkskansen bespraken, kregen we de kostelijke ingeving die als een welkome afleiding uit de hemel kwam vallen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)