Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Als ze maar gelukkig zijn - Beatrijs Ritsema

Prijs: € 1,50

580 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2002, 202 blz. Hoekjes kaft zeer licht 'gekneusd'; vouwspoortjes in de rug. Verder in goede en staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 7 euro.) [D5]

Wie zich met kinderen bezighoudt, krijgt met dwingende codes te maken. Ook al dicteert de tijdgeest individualisme, dat betekent niet dat amateuristische ouders of professionele opvoeders zomaar hun eigen gang kunnen gaan. Een nieuwe generatie opvoeders creëert ook weer een nieuw sociaal experiment. Met veel liefde, veel veiligheid, veel rechten, maar een onmiskenbaar verlies aan argeloosheid. In de bundel Als ze maar gelukkig zijn houdt Beatrijs Ritsema verschillende facetten van het huidige opvoedings- en onderwijsklimaat tegen het licht.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten (België € 7). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis (België 9,50) of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)