Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Arieta Scheffelaar Werkboek natuurelementen in de mandala

Prijs: € 20,-

119 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Soort boek:
  • Paperback

De wereld om je heen bestaat uit de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur. Je lichaam is uit deze vier elementen opgebouwd en je uit je in de vorm van de vier elementen: je kunt geaard of aards zijn, zweverig, bruisend, vurig, uitgeblust, luchtig of ijzig.

Door het tekenen van de elementen in de mandala krijgt elke mandala haar eigen betekenis en zeggingskracht. In dit werkboek is elk element met een dier verbonden. Het element aarde heeft de olifant als dier, in het water zijn de vissen, in de lucht vliegen de vlinders en de draken horen bij het element vuur.

Een veelheid aan inspirerende informatie, voorbeelden en tekenmogelijkheden voor de beginnende en gevorderde mandalatekenaar helpt je op weg om jouw reis door de natuurelementen te maken.

Arieta Scheffelaar en Jeannette van der Velden delen al vele jaren een passie voor het mandalatekenen. Gezamenlijk ontwikkelen zij cursussen en workshops. Jeannette is (mede-)auteur van onder andere 'Werkboek Keltisch tekenen' en 'Werkboek Oriëntaalse mandala's'.

 

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS, verzendkosten 4 euro

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nieuw-Roden
(Drenthe, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)